Jobbe hos Våpensmia? Klikk her

Kontakt oss her
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*

Stål og metallsalg

Våpensmia stål og metallsalg

Våpensmia skaffer stålrør, firkantrør, flattstål, armering, H og I-Bjelker, slitestål og aluminium. Vi bestiller fra kjente leverandører, med levering direkte til kunde, eventuelt henting hos oss på Våpensmia i Vest-Torpvegen 24, 2870 Dokka.

Vi lagerfører samtidig utvalgte dimensjoner i 5 mm flattstål, og hulprofiler i følgende dimensjoner:
30x30x3
40x40x3
50x50x3

Hvis du som privatperson eller bedrift ønsker et tilbud, ta kontakt ved å sende oss en mail i kontaktskjemaet til høyre på siden. Eller ring Rune Strand på mob nr 46 42 40 43 i åpningstiden 07:30-15:30.

OBS!
Vi rydder lageret og har utvalgte dimensjoner og lengder med emnesrør som selges i sine fulle lengder til en meget hyggelig pris!
Ta kontakt for et godt tilbud!

Vi gjør oppmerksom på at stålsalget er stengt grunnet ferieavvikling i uke 28-31.

Bærende bjelker

Våpensmia har kompetanse til å komme med veiledning i valg av bjelke, men vi anbefaler likevel at eksakt behov beregnes av en kyndig konstruktør eller arkitekt. Alle data som vi anbefaler er å betrakte som veiledende, og Våpensmia AS står uten ansvar for eventuelle feil og mangler som skulle oppstå i ettertid.

HEA/HEB

HEA HEB.jpg

Tilsynelatende ser en HEA og en HEB bjelke like ut, men ser man nærmere så vil man oppdage at HEA er tynnere i godset enn HEB. Bjelkenes bærekraft er derav forskjellig. For eksempel vil bærekraft på en HEA 200 og en HEB 200 a 5 meter spennvidde ha en differanse på nesten 4 tonn

 

  

IPE

I bjelke.jpg

Hvis bærekraften er avgjørende bør man velge en HEA eller HEB bjelke. Men hvis man eksempelvis skal eratatte en bærende tre-bjelke, så kan en IPE være et godt alternativ. IPE har en smal anleggsflate, slik at den passer inn i vegg, men likevel høy belastningsgrad. Ta kontakt for informasjon rundt dimensjon.

 

 

Armeringsnett

Armeringsnett.jpg

Går du med planer om å bygge på? Kanskje støpe mur til ei hytte? Eller driver du eget firma og trenger armering levert direkte til byggeplassen? Våpensmia skaffer det du trenger av armering.

 • K131 = 2000x5000mm - 5mm gods

 • K189 = 2000x5000mm - 6mm gods

 • K257 = 2000x5000mm - 7mm gods

 • K335 = 2000x5000mm - 8mm gods

 

 

Kamstål

Kam-Stål.jpg

Standard lengde kamstål er 6000 mm, men vi kan levere kappet på ønsket lengde, og i henhold til bøyeliste.

 • Kam 8,  Kam 10,  Kam 12,  Kam 16,  Kam 20

 Har du behov for andre produkter innen armering? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

 

 

Stålplater

Stålplater.jpg

Vi skaffer stålplater i ulike dimensjoner, og selvfølgelig ulike kvaliteter. Alt ifra tynne plater som kan benyttes til rustsveising, til plater i hardox kvalitet som gjerne benyttes i anleggsbransjen. Platene leveres i standard størrelse, men kan også figurskjæres etter ønske fra kunde. Skulle det være behov for rustfri kvalitet, så fikser vi det også!

 

 

Bruksjern og slitestål

Firkantrør.jpg

Stålrør? Firkantrør? Flattstål? Vi skaffer det du trenger av bruksjern! Skulle det være behov for nytt slitestål til snøfreseren eller skjærstål til grave eller maskinskuffa? Da fikser vi det! Alt av bruksjern leveres i standard mål a 6000mm, men kan leveres ferdig kappet etter ønske fra kunde. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer ditt behov!

 

 

Emnesrør

shutterstock_1778592920.jpg

Jobber du med maskinering og har behov for råvarer av stål, aluminium eller andre metaller? Vi skaffer emnesrør og bolter i forskjellige dimensjoner og kvaliteter. Og om det skulle være behov for en spesifikk type legering, så kan det hende vi klarer å imøtekomme det også.  

 

 
Våpensmia kjøleveskeutstyr 
Våpensmia har agenturet på spon/slamsuger og kjølevæskerenser fra HC Feng.Ved visse typer bearbeiding blir spon i kjølevæsketanken et problem. Mengden med kjølevæske fortrenges av spon og slam, og det blir i tillegg en raskere degradering av kjølevæsken, noe som igjen reduserer levetiden på skjærende verktøy. For å fjerne denne sponen eller slammet som oppstår, må produksjonen gjerne stoppes, og maskinen rengjøres. Med FOODIE kan du fjerne dette uten å måtte stoppe produksjonen. Legg sugeslangen ned i området med spon/slam som skal fjernes og returslangen på samme sted eller annet passende. Væske og slam suges inn i Foodie og blir liggende i en filterkontainer. Den sponfrie kjøle væsken pumpes så tilbake til maskinen gjennom et returrør. Filterkontaineren tømmes og rengjøres ved behov, og settes deretter tilbake i drift. Vi har brukt Foodie i lang tid med godt resultat. Vi leverer også en egen kjølevæskerenser fra HC Feng som forlenger levetiden på kjølevæsken. Disse to produktene sammen vil gi dere en effektiv produksjon og reduserte kostnader.
 
 

Foodie

機台照Foodie-AI20200714.jpg

Foodie funksjoner:

 • Fjern spon og slam fra kjølevæske-/olje tank uten stopp av maskinen.
 • Null forbruksvarer.
 • Filtrering og retur skjer samtidig.
 • Trykkluftdrevet, ingen elektrisk støpsel er nødvendig.
 • Lett og mobil.
 • 100% synlig filtreringsprosess med et gjennomsiktig filterlokk.

Foodie brosjyre

 
 

Best 1

機台照BEST-1-AI.jpg

Best 1 funksjoner:

 • Ozon-behandling av kjølevæsken som dreper bakterier og dermed minimerer lukt.
 • Separerer oljen fra kjølevæsken, og returnerer kjølevæsken tilbake til maskinen.
 • Øker levetid på verktøy.
 • Øker produktiv tid på maskinen.
 • Maskinen driftes av strøm, men har et lavt energiforbruk (1Kw pr døgn).
 • Gjennomstrømning på 10-30 liter pr minutt

Best 1 brosjyre