Jobbe hos Våpensmia? Klikk her

Ledig stilling: CNC operatør

Våpensmia ansetter CNC operatører
Våpensmia er en, AQAP 2110 ED D sertifisert, finmekanisk produksjonsbedrift med en CNC basert maskinpark. Vi utvikler, produserer og selger våpenteknisk utstyr, servicetjenester og optiske siktemidler innenfor forsvars- og sikkerhetssektoren og er en underleverandør til industrien. Vi er også en totalleverandør av alt utstyr innenfor jakt og det sivile skyttermiljøet på nett og i butikk. Herunder salg av ulike egenproduserte produkter, og børsemakertjenester. 

Kontakt oss på telefon: 61118720/97 78 51 31 eller epost: vidar@vapensmia.no 
Vi hører veldig gjerne fra deg. 

Våpensmia søker CNC- operatør innen dreiing og fresing

Vi har 7 CNC maskiner som trenger flere fagoperatører snarest. Vi håper derfor at du med fagbrev eller relevant erfaring innen faget kan være interessert i fast jobb hos oss.
Søkere bør ha fagbrev eller lengre erfaring med CNC og programmeringsverktøy. Du bør også ha god arbeidsmoral, vilje til å stå på og til å skape og lære nye ting. Vi ønsker en faglig dyktig person som er interessert i å finne effektive løsninger og arbeide i team. Vi produserer et bredt spekter av produkter. Seriestørrelser kan variere fra en prototype til flere titalls tusen. Vi maskinerer forskjellige egne produkter og produkter til underleveranser, i forskjellige materialer.
Du vil bli en del av et team med CNC operatører. Operatørene programmerer selv i GibbsCam, som du selvfølgelig vil få opplæring i. Oppgavene vil hovedsaklig bestå av dreie / frese operasjoner i to-spindlede maskiner.
Du vil få ansvaret for å rigge opp maskinen, legge fram første del til kontroll, gjøre egenkontroll under produksjnosprosessen og sende delene til neste prosess.
Vi holder til i Landsbyen Dokka i Nordre Land kommune. Vi har en moderne maskinpark i rene og lyse lokaler. Vi er i dag 27 ansatte. Våpensmia har et godt arbeidsmiljø på alle måter, og konkurransedyktige betingelser.

  • Oppstart: Etter avtale
  • Ansettelsesform: Fast
  • Prosent: 100 %
  • Heltid/deltid: Heltid
  • Arbeidsdager: Ukedager
  • Arbeidstid: Dagtid
  • Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk

Kontaktperson for stillingen

Vidar Munkelien
Teknisk sjef

61118720/97 78 51 31

Epost: vidar@vapensmia.no 


Våpensmia produksjon 

Våpensmia produserer egne produkter for skyttersport og forsvarsrelaterte produkter i inn- og utland. Vi har gjennom flere år samarbeidet med Nammo Raufoss AS, både i utvikling av deres produkter, samt rene deleleveranser. I tillegg samarbeider vi med lokale aktører på prosjekter som trenger kompetanse på flere fagfelt, og leverer maskinering av forskjellig produkter til forskjellige bedrifter. Vi leverer i små og store kvantum. Våre dreiebenker har stangmagasin, fresene har paletter. Vi har anlegg for zink-fosfatering og brunering (blånering). Vi er brukere av Solid Works konstruksjonsprogram, Solid Works PDM og GIBBS CAM.
 

Dreibenker

shutterstock_1439056847.jpg

CMZ TTL

CMZ TTS

Mori Seiki SL154SY

Mori Seiki ZT1500

 

 

Fresemaskiner

shutterstock_2182847891 (1).jpg

Hermle C 22, 5 akser

Mori Seiki NV 4000

Brother TC 215

Brother TC 218