Vi fornyer oss - litt småpuss pågår fortsatt. :) 

Våpensmia skiskytterrekvisita

Våpensmia utvikler og produserer flere produkter for skiskytteren. Vi lager blant annet oppbyggingssett for sikte, lange snøklaffer, biathlon training target og skiskytter forsikter til Anschutz og Gehmann dioptere. 

 

Våpensmia skiskytter forsikte

Våpensmia skiskytter forsikte er utviklet og produsert av Våpensmia på Dokka. Vi produserer forsikter for både Anschutz dioptere og Gehmann dioptere. Gehmann diopteren er 3 mm høyere enn Anschutz diopteren. Forsiktet kommeri 4 versjoner. +8 og +16 Anschutz og +8, +16 Gehmann. Dette gir utøveren mulighet til å bygge opp med enten en eller to 8 mm sikteforhøyere bak på våpenet. Siktet er stabilt og de tynne stolpene gjør at vinden ikke får så godt tak i våpenet, som igjen fører til mindre sideforskyvning spesielt på stående. Som standard leveres forsiktene svarte brunerte. På forspørsel kan vi også cerakote lakkere forsiktene i den fargen du ønsker.
Forsiktet ble lansert i 2020. Flere av verdens beste skiskyttere slik som Vebjørn Sørum og Julia Simon bruker Våpensmia forsikte.

Våpensmia Biathlon front sight

The Våpensmia biathlon front sight is designed, developed and produced by Våpensmia Norway. We produce front sights for both Anschutz and Gehmann diopters. The Gehmann diopter is 3 mm higher than the Anschutz diopter. The front sight comes in 4 versions +8 / +16 Anschutz and +8 / +16 Gehmann. The sight is very stabile, and the sight construction is aerodynamic in windy conditions. The standard version is black, but we can also cerakote the sight in different colours upon request. Many of the best biathlon athlets in the world are using the Våpensmia sight like Vebjørn Sørum and Julia Simon.  

Sikterød-removebg.pngSiktesort-removebg.png

CERAKOTE BEHANDLING

Går du med tanken om å lakkere enkeltdeler eller hele våpenet ditt inkludert skjefte. Stort utvalg i farger. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.

Cerakote collage skiskyttervåpen.jpg

hvit cerakote.jpg

 

Biathlon Training Target

Biathlon training target er utviklet og produsert av Våpensmia for å øke treffprosenten i skiskyting. Liggende blinken er 25 mm og stående blinken er 75 mm. Blinkene festes med magneter og er enkle å sette på og ta av. Et godt treningsverktøy for junior og seniorskyttere som vil ha et ekstra  moment på skyteøktene. Men like relevant for barn og unge som er klare for en ny utfordring og helst vil skyte på selvanviser istedenfor papp. 

En mindre blink øker konsentrasjonen og gjør at skytteren automatisk må fokusere mer på arbeidsoppgavene sine. Mindre blinker gjør også at skytteren må følge mer med på vinden for å treffe. 

 Tilgjengelig i sett med 5 liggende eller stående blinker. Duo sett med en liggende og en stående blink, eller single valgfri.

ØKT VANSKELIGHETSGRAD PÅ TRENING GIR FLERE TREFF I KONKURRANSE!

 

Se film av Biathlon Training target i bruk nedenfor:

PAUL CLEAN

En helt ny måte å pusse våpenet ditt på! Hemmeligheten ligger i de nye stjerneformede pusselappene og ikke minst i pusselappholderen som er laget og tilpasset hvert enkelt kaliber. Effekten av pussingen er som dag og natt, de nye pusselappholderne (JAG) tilpasset det kaliberet du skal pusse gjør pussingen betydelig mer effektiv.

Paul Clean skiskyting framside.jpgPaul Clean skiskyting bakside.jpg

 

 

 

 


Aktuelt

Tarvas homogene kuler

Tarvas homogene kuler

Stadig flere jegere har valgt å gå over til blyfrie kuler på jakt, og Våpensmia forhandler finskproduserte homogene kuler fra Tarvas. Ta...

Våpensmia Thunder

Våpensmia Thunder

VÅPENSMIA THUNDER by SCHULTZ&LARSEN er en presisjonsrifle av høyeste kvalitet. Den er bygd spesielt for Våpensmia. VS THUNDER er en syste...

Bruktvåpen

Bruktvåpen

Våpensmia har antagelig Norges største utvalg av bruktvåpen. I vårt rikholdige våpenrom på Dokka har vi til enhver tid hund...