Jobbe hos Våpensmia? Klikk her

Våpensmia samarbeidspartnere

Våpensmia har samarbeidsavtaler med utøvere innenfor DFS, skiskyting og jaktfeltskyting. Våpensmia er også hovedsponsor for Våpensmiacup på bane og innendørs 15 m hvert år. 

DFS

John Olav Ågotnes har hatt et samarbeid med Våpensmia gjennom de siste 20 årene, John Olav er også ombud for oss i Trøndelag.

ågotnes x 2.jpg

Vårt ombud i Nord Norge er Børre Pedersen, så hvis du trenger nytt løp kan Børre hjelpe deg med det.

Videre har vi samarbeidsavtaler med 4 skyttere som skyter med Våpensmia løp:

Åse Marit Myrvang

Einar og Hanna Johansen 

Thomas Krågtorp 

Ingrid Finnestad 

Skiskyting

Våpensmia har samarbeidsavtaler med 4 unge lovende skiskyttere i Innlandet. Dette er Vebjørn Sørum, Lene Jøranli, Håvard Tosterud og Sara Agnete Granvang Tronrud. Lene er tilknyttet Team 1,5 på Lillehammer og Håvard er en del av Utviklingslandslaget U23. Sara går andre året på NTG og har sin andre sesong i norgescupen. Vebjørn er på rekruttlandslaget og satser fulltid på skiskyting. Utøverne får blant annet optimal oppfølging på våpenet sitt, dette innebærer tilgang på børsemaker 24/7.  

Skiskyting collage.jpg

Jaktfeltskyting

Nils Harald Huset er Norgesmester i jaktfeltskyting og skyter med Kurt Thune Sporter jakken fra Våpensmia og våre løp.

Tom Rune Tomter er Norgesmester i jaktfelt og bruker Kurt Thune Sporter jakken fra Våpensmia.

Tore Rønsåsbjørg skyter med Kurt Thune Sporter jakken fra Våpensmia

 

Vpensmiacup logo 1.png

Våpensmia er hovedsponsor for de tradisjonsrike stevnene Kongestevnet, Bustenskjoldstevent, Torpastevnet og Fløyterstevnet. Målet er å stadig videreutvikle cupen slik at Våpensmiacup blir ansett som den mest prestisjetunge cupen å vinne i Norge, bare slått av norgescup. Økt profilering av stevnehelga vil også skape positive ringvirkninger i Land og Etnedal.  Både for handelsnæringen og samtidig bidra til at distriktet markerer seg nasjonalt.

Vår visjon er at Våpensmiacup skal bli den største og mest prestisjetunge skyttercupen i Norge som ikke arrangeres av DFS.

Det arrangeres også Våpensmiacup 15m innendørs den andre helgen i Januar. Dette er også et samarbeid mellom de fire skytterlagene Etnedal Skytterlag, Torpa Skytterlag, Nordre Land Skytterlag og Søndre Land Skytterlag.

 


Aktuelt

Tarvas homogene kuler

Tarvas homogene kuler

Stadig flere jegere har valgt å gå over til blyfrie kuler på jakt, og Våpensmia forhandler finskproduserte homogene kuler fra Tarvas. Ta...

Våpensmia Thunder

Våpensmia Thunder

VÅPENSMIA THUNDER by SCHULTZ&LARSEN er en presisjonsrifle av høyeste kvalitet. Den er bygd spesielt for Våpensmia. VS THUNDER er en syste...

Bruktvåpen

Bruktvåpen

Våpensmia har antagelig Norges største utvalg av bruktvåpen. I vårt rikholdige våpenrom på Dokka har vi til enhver tid hund...