Eka Swingblade G3 Lime

Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 599,00
EKA Swingblade G3 Black er en svensk kvalitets jaktkniv med bukåpner.

EKA har gjort det igjen.
Produsenten som utviklet den internasjonalt, velkjente, annerkjente og hyllede originale Swingblade: Den nye modellen, G3, er en videreutvikling basert på erfaringer fra det meget populære grunnkonseptet. G3' en har blitt utviklet med et mer ergonomisk designet håndtak som gir brukeren et optimalt grep og en fantastisk følelse. Et raskt og smidig skifte mellom det konisk slipte knivbladet eller bukåpneren oppnås når sperreknappen holdes inntrykket. (forbedret design, mer plass for tommelen).

Bladlengde:100 / 80 mm
Totallengde:215 mm
Bladtykkelse:2.9 mm
Håndtak:PROFLEX™
Totalvekt:134 gram

Knivblad og bukåpner produseres av velkjent svensk stål, Sandvik 12C27, herdet til 57-59 HRC, Noe som sørger for en meget skarp og holdbar knivegg.

Kniven har også blitt forsynt med øyeøgle for håndleddsrem som en ekstra sikkerhet der du kan risikere å miste kniven. Blad med konisk "Skandinavisk" sliping, utstyrt med et mykt tommelgrep i ryggen. Rillede spor på den konkave bukåpneren for bedre/ sikrere grep.

Ergonomisk gummiert håndtak. Polerte/ avrundede kanter på bukåpnerknivens "rygg" sørger for silkemyke bevegelser ved legging av flåsnitt. Øyeøgle for håndleddsrem, (medfølger)

Leveres i solid Cordurahylster som er innvendig plastbelagt. Sliren kommer med hurtigfeste/ beltespenne.

Varenr.
32475
EAN
7391537767386
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×