ISOtunes Sport Caliber Militærgrønn

Lager
På lager
Pris
kr 1 995,00
ISOtunes Sport Calibre - det perfekte hørselsvernet og Bluetooth-hodesettet for jegere, skyttere og de som jobber i støyende miljøer! Med støyreduserende mikrofon og forsterkning av lav lyd, kan du nyte musikk og kommunikasjon selv i de tøffeste omgivelsene. Produktet er IP67-sertifisert, noe som betyr at det er både støv-, svette- og vanntett.

ISOtunes Sport Calibre har Bluetooth 5.2-teknologi, slik at du enkelt kan koble til smarttelefonen din og ringe, motta samtaler og høre på musikk. Hørselsvern-teknologien spiller ikke over 85 dB for å beskytte hørselen din (EN532), samtidig som den forsterker lyder opptil 8 ganger og demper støy.

Med en spilletid på 13 timer og 30 timer ekstra via ladeetuiet, kan du bruke ISOtunes Sport Calibre hele dagen uten å måtte bekymre deg for å lade den opp. Og når du må lade den, tar det bare 2 timer å lade opp i etuiet.

Hørselvernet har brukstid opptil 13 timer og dersom du bruker ladeetuiet vil du ha 30 timer med brukstid. Dette gjør at du kan bruke ørepluggene hele dagen uten å måtte bekymre deg over at pluggene går tom for strøm eneten om du er på jobb eller om du bruker de i andre settinger.


Funksjoner:
*Bluetooth 5.2
*Støv-,svette-, og vanntett (IP67)
*Spiller ikke over 85 dB for å beskytte hørselen (EN532)
*Forsterker lyder opptil 8 ganger og demper støy
*Spilletid 13 timer pluss 30 timer ekstra via ladeetuiet
*Lader i etuiet på 2 timer

Varenr.
33877
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×