Jobbe hos Våpensmia? Klikk her

Kontakt oss her
Fyll inn feltene under, og klikk
SEND for å gi oss en tilbakemelding
Navn / Name:
E-post / E-mail:
*
*
*
Kommentar / Comment:
Type code

Politiet

Våpensmia er en, AQAP 2110 ED D sertifisert, finmekanisk produksjonsbedrift med en CNC basert maskinpark. Vi utvikler, produserer og selger våpenteknisk utstyr, servicetjenester og optiske siktemidler innenfor forsvars- og sikkerhetssektoren og er en underleverandør til industrien. Vi er også en totalleverandør av alt utstyr innenfor jakt og det sivile skyttermiljøet på nett og i butikk. Herunder salg av ulike egenproduserte produkter, og børsemakertjenester.

Våpensmia politi produkter 
Våpensmia leverer en rekke produkter og tjenester til politiet.

 

VSM 032 En og topunkts taktisk bærereim, med cobra utløserspenne.

ViewImage-removebg (4).png

VSM 032 er en meget solid bærereim med den patenterte Cobra spennen fra Austria Alpin.Cobra utløserspennen gjør at du enkelt kan frigjøre våpenet på vei inn i kjøretøy, uten å måtte ta av hele bærereimen. Selve bærereimen kobles enkelt av med en kraftig plastklemme, lengden på bærereimen er justerbar. Kraftig strikk i den nederste delen av bærereimen gjør hurtig forflytning mer behagelig mot nakke og skuldre. Reimen kan brukes både som en-punkts og to-punktsreim. Ved å flytte karabinkroken som sitter montert i ringen til det fremre remfestet blir den en to-punktsreim. Enkelt, hurtig og trygt. På VSM032 reimen er det brukt solide kvalitets spenner og klemmer, dette for og sikre stabilitet, styrke og en optimal funksjon.  

 

Nedspenningsstasjon

Nedspenning med hånd uten bakgrunn.png

Nedspenningsstasjon for trygg våpenhåndtering etter endt oppdrag. Nedspenningsstasjonen monteres på vegg og er konstruert for å tåle prosjektiler opp til og med 5x56

 

 

Avstandsmåler

Avstandsmåler hånd uten bakgrunn.png

Liten, rask og nøyaktig avstandsmåler fra Rudolph, 5-1200 m, 6 x forstørrelse. Avstandsmåleren er i daglig bruk i flere politi distrikter.

 

Kammerbørste

ViewImage-removebg (3).png

Kammerbørste pistol i bronse og ull. En kjent utfordring på pistol er avleiringer i kammer som kan medføre funksjoneringsproblemer. Dette er vanskelig å fjerne med en tradisjonell pussefille, men disse spesialtilpassede børstene i bronse og ull fjerner avleiringene effektivt.

 

Pussestokk MP 5

pusse stokk politi 40 cm.JPG

Pussestokk for MP-5, 9 mm 40 cm lang med T-håndtak.