Magic Vac Vakuumpakker Maxima2

Lager
På lager
Pris
kr 3 890,00

10 Års Garanti.  Terningkast 6 i magasinet Jakt og Fiske

Slutt å kaste mat og spar penger med vakuumpakking. Vakuumpakker Maxima2 fra Magic Vac. TERNINGKAST 6. Vakuumpakking forlenger holdbarhet på mat opptil 5 ganger. Om du kjøper vakuumpakker får du 30% på vakuumposene du kjøper sammen med maskinen.

Vakuumpakking er ofte brukt til frysing av råvarer som kjøtt, grønnsaker og bær. Storhandel av varer som
kyllingfileter, kjøtt, ost og de fleste matvarer kan du porsjonere og vakuumpakke. Du unngår frostskader og forhindrer
økt vekst av bakterier når du fjerner oksygenet helt.

MAXIMA 2 som er en videreutvikling av den gamle modellen Maxima. I tillegg til å være en ypperlig maskin for husholdning er denne også beregnet for catering, storhusholdning, jaktlag etc. som krever en maskin med stor kapasitet.  I tillegg til at den har fått et nytt og elegant design er den også blitt forenklet i bruk.

Den har tre automatiske forseglingsprogrammer du kan velge mellom alt etter hva slags mat du skal vakumere. Denne funksjonen kan også overstyres manuelt hvis du ønsker det. Den har også to pumpehastigheter. Den er programmert til å starte på “normal”, men pakker du skjøre matvarer så kan det være greit å følge litt med så ikke innholdet blir knust. Du velger da “slow” for å få full kontroll på vakuum og forsegling. Den har oppbevaringsrom for plastrull med integrert kniv som gjør at du enkelt kutter av den lengden av rullen du trenger. Under maskinen er det et eget oppbevaringsrom for slangen som brukes til bokser etc.

MAXIMA 2 har også fått utviklet et eget program for hurtig marinering.
Vakuumpakker Maxima2
Vakuumpakker Maxima2 fra Magic Vac med marineringsboks

Marinering er en av de beste metodene man kan bruke for å tilsette smak og mørne kjøtt. Maten blir marinert på bare noen få minutter når det er vakumpakket. Dette fordi vakumpakkingen åpner opp porene i kjøttet. Marineringen trekker da bedre og raskere inn i kjøttet. Ved å bruke dette programmet vil maskinen holde på vakumet i flere minutter for så å stanse opp slik at kjøttet får “hvilt” i 30 sekunder. Denne prosessen gjentar maskinen flere ganger. Hele programmet tar ca 14 minutter og maskinen vil gi beskjed med et pipesignal når alt er fullført. For å kunne marinere med denne funksjonen så må det brukes en egen vakuumboks som er spesielt beregnet for dette. Se produktet her:  Marineringsboks

Vakuumbokser for oppbevaring av ferskvarer som salat, grønnsaker, kaker, tørrvarer, kaffebønner, restemat osv er helt genialt. Holdbarheten forlenges opptil 5 ganger. Helt supert når du skal ha selskap. Maten, som for eksempel potetsalat kan lages i god tid i forveien så du slipper stresset med at alt må lages samtidig.

Garanti: Vi har solgt Vakumpakkere fra Flaem Nuova Magic Vac i snart 20 år og de har vist seg å være svært pålitelige. Alle maskiner er produsert i Italia

Vi gir derfor 10-års garanti på flere av våre modeller. Det vil si at både deler (ikke slitedeler som sveiselist / pakninger ol.) og servicearbeid er dekket i denne perioden.

MAGIC VAC MAXIMA 2 TEKNISKE DATA
3 forskjellige forseglingsnivåer med automatisk tilpassing.
Bredde forseglingslist 315 mm.
Selvregulerende sikring mot overoppheting.
Dobbel vakumpumpe med selvsmørende stempel.
Vakumpumpe har 2 forskjellige hastigheter.
Nominell pumpekapasitet 18 l/min.
Maksimum vakum -0,82 bar
Dimmensjoner 44(b) x 23,5(d) x 11(h) cm
Vekt 4,0 kg

MAXIMA 2 PAKKE INNEHOLDER
1 rull med poser 30cm x 300cm
5 stk ferdigkuttede poser 20cm x 30cm
1 stk vakumslange for bokser
Norsk bruksanvisning

10 års garanti

Varenr.
31693
EAN
22C152A0101
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×