Våpensmia samarbeidspartnere

Våpensmia har samarbeidsavtaler med utøvere innenfor DFS, skiskyting og jaktfeltskyting. Våpensmia er også hovedsponsor for Våpensmiacup på bane og innendørs hver år, og Våpensmiasprinten i skiskyting der Våpensmia bidrar med flotte premier.

DFS

John Olav Ågotnes har hatt et samarbeid med Våpensmia gjennom de siste 20 årene. De siste årene har Våpensmia også hatt en samarbeidsavtale med sønnen Ole Kristian. De bruker våre løp, og John Olav er også ombud for oss på Vestlandet.

 

Vårt ombud i Nord Norge er Børre Pedersen, så hvis du trenger nytt løp kan Børre hjelpe deg med det.

Videre har vi samarbeidsavtaler med 4 skyttere som skyter med Våpensmia løp:

Skytterprinsessa Åse Marit Myrvang

Einar og Hanna Huser 

Thomas Krågtorp 

Ingrid Finnestad 

Dfsskyttere.jpg

Skiskyting

Våpensmia har samarbeidsavtaler med 6 unge lovende skiskyttere på Innlandet. Dette er Vebjørn Sørum, Vegard Thon, Anders Alme Eng, Lene Jøranli, Håvard Tosterud og Sara Agnete Granvang Tronrud. Anders kombinerer utdanning og idrett på Lillehammer der han er en del av team Blåne. Lene og Håvard går på NTG Lillehammer og har sin tredje sesong i Norgescupen. Sara går første året på NTG og har sin første sesong i norgescup. Vebjørn er på rekruttlandslaget og satser fulltid på skiskyting. Utøverne får blant annet optimal oppfølging på våpenet sitt, dette innebærer tilgang på børsemaker 24/7.  

Vebjørn Sørum.jpgCollage skiskyttere.pngSara.jpg

Jaktfeltskyting

Nils Harald Huset er Norgesmester i jaktfeltskyting og skyter med Kurt Thune Sporter jakken fra Våpensmia og våre løp.

Tom Rune Tomter er Norgesmester i jaktfelt og bruker Kurt Thune Sporter jakken fra Våpensmia og våre løp.

Tore Rønsåsbjørg skyter med Kurt Thune Sporter jakken fra Våpensmia

Pistolskyting

Arild Brattrud er landslagsskytter i pistol og bruker Aguila ammunisjon fra Våpensmia.

Arild Bratterud.png

Våpensmiacup

Vpensmiacup logo 1.png

Våpensmia er hovedsponsor for de tradisjonsrike stevnene Kongestevnet, Bustenskjoldstevent, Torpastevnet og Fløyterstevnet. Målet er å stadig videreutvikle cupen slik at Våpensmiacup blir ansett som den mest prestisjetunge cupen å vinne i Norge, bare slått av norgescup. Økt profilering av stevnehelga vil også skape positive ringvirkninger i Land og Etnedal.  Både for handelsnæringen og samtidig bidra til at distriktet markerer seg nasjonalt.

Vår visjon er at Våpensmiacup skal bli den største og mest prestisjetunge skyttercupen i Norge som ikke arrangeres av DFS.

Det arrangeres også Våpensmiacup 15m innendørs den andre helgen i Januar. Dette er også et samarbeid mellom de fire skytterlagene Etnedal Skytterlag, Torpa Skytterlag, Nordre Land Skytterlag og Søndre Land Skytterlag.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×