Ballistol Gunex 50Ml

Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 59,00
Ballistol Gunex 50Ml

Den perfekte oljen for langvarig beskyttelse av metalldeler, selv i ekstreme forhold (-50°C opp til 100°C). Denne oljen kryper inn mellom metall og fuktighet på overflaten, trenger seg inn i de minste sprekker. Den rengjør, holder overflatene glatte, og blir verken klissete eller herdet. Gunex er fri for silikon, klorinert hydrokarbon og ozonskadene CFC-er.

Perfekt beskyttelse i alle klimasoner, inkludert tropiske områder. Med Gunex blir alt beskyttet mot rust selv i våte forhold. Fjerner krutt- og tambakrester, sikrer at hele mekanismen i rifler, pistoler og revolvere fungerer glatt og fint. Rester av skadelige oljer løses opp.

Denne oljen er også et godt valg til vedlikehold av fiskeutstyr. Sikrer funksjoneringen i teleskopstenger, beskytter alle bevegelige deler, ledd og kulelager, også mot saltvann og fuktighet.

Ideell for behandling av knirkende hengsler. Forebygger at låser fryser, løsner rester av skitt og tjære, og gir deler av metall og krom langvarig beskyttelse mot rust. Holder batteri-, fordeler- og tenningskoilkontakter rene, hindrer damp, og hindrer fuktighet å trenge inn. Gunex er også et godt valg for vedlikehold av motorsykkelkjeder.

Varenr.
30583
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×