Tikka T3X Lite 6,5X55 M14x1

Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 13 695,00
Tikka T3X Lite 6,5X55

 

Når kompromiss er ikke et alternativ
Tikka T3x lite kombinerer høy ytelse med enkelt bruk. Lite modellene er utstyrt med T3x syntstokk og alle de nye egenskapene. Disse modellene kommer med et klassisk lav-vinklet grep.
 
Den klassiske T3x lite har blånert løp og sort syntstokk.
 
Tilgjengelig i Links (venstre)
Løpslengder på 510mm - 570mm 620mm
Magasinkapasitet på 3 og 4 skudd.
Vekt på 2,7-2,9 kg
 
Justerbar koble
Det perfekte valget for jegere som vil ha muligheten til å justere koblen, spesielt under forhold med dårlig lys Muligheten for å justere kinnkappen lar deg også optimere valget av opikk.
 
 
Forbedret grep
Et grep som aldri glipper. Tikka T3x sin syntetiske stokk har et nytt og forbedret mønster og design som er spesielt designet for å gi skytteren et god og solid grep under alle forhold.
 
Ny modulær stokk
Tikka T3x har et nytt modelært stokksystem som har utskiftbare pistolgrep, noe som gjør det mulig å endre vinkelen på grepet til å passe jegeren. (ekstra grep selges seperat).
 
Tikka T3x syntesike stokker har også mulighet for å variere bredden på fortreet.
 
Ny kolbekappe
Tikka T3x modellene kommer med ny kolbekappe-teknologi som reduseres rekylen mot skulderen til skytteren. Den nye rekylputen lar deg fokusere 100% på selve skuddet.
 
Redusert resonans i kolben
Det er viktig å være så lydløs som mulig i skogen når man jakter. Tikka T3x sin syntetiske stokk er nå fyllt med skuminnlegg i bakre del av kolben. Dette minster støyen som genereres fra kolben. (ikke tilgjengelig for kolber som kan justeres).
 
Forbedret bolthode
Robustheten og kvalitet går hånd i hånd. Tikka T3x modellene kommer med slitesterkt metallic bolthode som dekker og beskytter den bakre delen av bolten og tennstiften.
 
Oppgradert skinne
Ha alltid målet i siktet. Tikka T3x modellene har ekstra skrueplasseringer på toppen av låskassen slik at du kan få robust festet picatinny skinnen - selv når du bruker større kikkertsikter.
 
Re-designet utkaster
Den nye Tikka T3x låskassen introduserer en utvidet vinklet utkasteråpning som gjør det enklere å legge inn en ladning av gangen.
 
Sikkerhet
Tikka gir deg to-stegs sikkerhet, blokkering på avtrekkeren og på bolthåndtaket. Sikringen er enkel å håndtere og indikerer når riflen er klar til avfyring.
 
Sluttstykke
Sluttstykket er deesignet for presisjon, pålitelighet og enkel håndtering.
 
Avtrekker
ett-stegs avtrekker med komfortabel trigger-følelse. Stålavtrekkeren har vertikale furer for økt grep selv når du har på deg hansker. Den er lett å justere  gjennom magasinbrønnen fra 1 til 2 kg.
 
Sikte
Intererte skinner ar montert på toppen av låskassen for Tikka's unike Optilock kikkerte montasje. Låskassen er også gjort klar for Picatinny kikkert base montasje.
 
Stokk
Tikka T3x stokken er designet for å være lett og slitesterk. Nøye designet ved å bruke hvalnøtt eller fiberglass-forsterket syntetiske materialer garanteres en solid ytelse. Gripemønsteret er nøye designet for økt komfort og skikkelig grep.
 
Løp
Et kald smidd Sako løp av høyeste kvalitet i rustfritt stål er solid festet til låskassen for sikkerhet og nøyaktighet.
Varenr.
31072
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×