Våpensmia skiskytterrekvisita

Våpensmia utvikler og produserer flere produkter for skiskytteren. Vi lager blant annet oppbyggingssett for sikte, lange snøklaffer, biathlon training target og custom forsikter etter dine høyde mål. 

CERAKOTE BEHANDLING

Går du med tanken om å lakkere enkeltdeler eller hele våpenet ditt inkludert skjefte. Stort utvalg i farger. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.

Cerakote collage skiskyttervåpen.jpg

hvit cerakote.jpg

 

Biathlon Training Target

Biathlon training target er utviklet av Våpensmia og Skytefokus for å øke treffprosenten i skiskyting. Produsert av Våpensmia i Norge. Liggende blinken er 25 mm og stående blinken er 75 mm. Blinkene festes med magneter og er enkle å sette på og ta av. Et godt treningsverktøy for junior og seniorskyttere som vil ha et ekstra  moment på skyteøktene. Men like relevant for barn og unge som er klare for en ny utfordring og helst vil skyte på selvanviser istedenfor papp. 

En mindre blink øker konsentrasjonen og gjør at skytteren automatisk må fokusere mer på arbeidsoppgavene sine. Mindre blinker gjør også at skytteren må følge mer med på vinden for å treffe. 

 Tilgjengelig i sett med 5 liggende eller stående blinker. Duo sett med en liggende og en stående blink, eller single valgfri.

ØKT VANSKELIGHETSGRAD PÅ TRENING GIR FLERE TREFF I KONKURRANSE!

 

Se film av Biathlon Training target i bruk nedenfor:

PAUL CLEAN

En helt ny måte å pusse våpenet ditt på! Hemmeligheten ligger i de nye stjerneformede pusselappene og ikke minst i pusselappholderen som er laget og tilpasset hvert enkelt kaliber. Effekten av pussingen er som dag og natt, de nye pusselappholderne (JAG) tilpasset det kaliberet du skal pusse gjør pussingen betydelig mer effektiv.

Paul Clean skiskyting framside.jpgPaul Clean skiskyting bakside.jpg

 

Våpensmia custom forsikter med lang snøklaff

Våpensmia lager custom forsikter på forespørsel. Siktet nedenfor er laget til Vetle Sjåstad Christiansen. Vi har også laget disse siktene i to faste størrelser +8 og +16.

På bildet ser du også vår lange snøklaff 9,5 cm som også passer til Anchutz forsikter.  

32519-32519.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×