Kontakt  oss!

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Nyhetsliste!

Flere nyheter

Våpensmia er totalleverandør av alt utstyr innenfor jakt og det sivile skyttermiljøet. 

Børsemaker tjenester og salg av egenproduserte produkter. Vår misjon er å utvikle, produsere og levere høyest mulig kvalitet, og yte best tilgjengelig service.

 

PAUL CLEAN
En helt ny måte å pusse våpenet ditt på! Hemmeligheten ligger i de nye stjerneformede pusselappene og ikke minst i pusselappholderen som er laget og tilpasset hvert enkelt kaliber. Effekten av pussingen er som dag og natt, de nye pusselappholderne (JAG) tilpasset det kaliberet du skal pusse gjør pussingen betydelig mer effektiv. 

Våpensmia produserte og leverte i perioden 1985 til 1998 Forsvarets skarpskyttervåpen NM 149 og Politiets skarpskyttervåpen VS94P/VS94PL, (VS85 før modifiseringen i 1994). Som et resultat av gjentatte henvendelser har vi nå laget sivile versjoner av disse to Sniperne, med picatinny skinne 20 MOA, lett aluminium/titan tennstempel og rekyldemperen som ble produsert til de siste VS94P. Flere av delene er fra den opprinnelige våpenproduksjonen. NM 149S og VS94S ferdigstilles i april. 

Rudolph 1-6x24 med 30mm rør. 

Denne kikkerten har fra 1 og helt opp til 6 ganger forstørrelse. Retikkelet er perfekt for kjappe skudd på korte avstander og har lys med både dag og natt intensitet. Kikkerten holder meget god kvalitet, en perfekt kikkert på kombien!

 

 

 

 

Målsydd Kurt Thune Sporterjakke. En perfekt jakke for elgbane og jaktfelt.

 

 

Rudolph Tactical T16-24 x 50 med 30mm mellomrør og T3 retikkel. Meget klar og god optikk. Perfekt for langhold eller jaktfelt skytteren. Parallaksejustering og tårn for enkel justering. 

 

 

 

Liten, rask og nøyaktig avstandsmåler fra Rudolph, 5-1200 m, 6 x forstørrelse.   

 

 

 

KKC stokk

KKC er laget av farget laminert bjørk, og leveres i fargene sort eller brun. Laminatets egenskaper sammen med designet, gjør KKC til et svært sterkt og stabilt skjefte Utformingen av pistolgrepet og friksjonsstruktur i overflaten, gjør at du raskt oppnår et riktig og godt grep. Raskt, riktig og behagelig grep, gir presise avtrekk.

 


Våpensmia lyddemper med karbonkappe

 

 

Kvalitetsoptikk fra Rudoph 

 

Stort utvalg av Uzkon hagler; Pumphagler, Lever action, halvautomat og Trap

 

Vi har et stort utvalg av brukte våpen utstillt i vår butikk og tilgjengelig i vår nettbutikk. Se film fra våpenrommet i den venstre kolonnen på vår youtube kanal!

Våpensmia AS mottar emner fra Schultz & Larsen, Lothar Walther, Sig Sauer og Heym, og produserer piper for jakt og sportsskyttermarkedet. 

Våpensmia innskytingsskive

skiskyting 102 x 30 Kun kr 7,95

Våpensmia`s skiskytterrifle

Et meget gunstig valg for de yngste utøverne og som lagsvåpen

Komplett pakke med diopter og 2 magasiner. KUN Kr 9000

I over 25 år har Våpensmia vært forhandler for Kurt Thune skytterklær. Link til KT katalogen.

KT "Sporter" målsydd jakke til jaktfelt og elgbane

Nyhet ny rekruttjakke fra KT